Minisoft Romania - un partener de incredere

 

Despre noiMinisoft SRL a fost infiintata in anul 2002. Activitatea principala este fabricarea sistemelor de calcul. Celelalte activitati ale companiei sint legate de constructia si exploatarea retelelor wireless , intretinerea echipamentelor de calcul si a perifericelor , reconditionarea cartuselor de imprimanta , serviciile de externalizare a infrastructurii IT pentru companii mici si medii. Clientii nostri sint atat persoane private cat si persoane juridice . Compania detine un magazin de prezentare cu show-room in orasul de resedinta , Roman , Neamt , Romania. Minisoft a construit si opereaza din anul 2006 reteaua metropolitana wireless cu acces gratuit la internet din aceeasi localitate.Reteaua numara pana la data de 31 iulie 2011  peste 2600 de utilizatori unici pe luna . Minisoft detine deasemeni servere de web-host si servere de publicitate on-line pentru activitatile legate de serviciile on-line.

Compania opereaza cateva magazine virtuale din domeniul IT. Minisoft a fost declarata cea mai buna companie de IT in anul 2005 , 2006 , 2007 ,2008 , 2009 si 2010 de Camera de Comert a judetului Neamt in cadrul manifestarii "Topul Firmelor". Minisoft SRL a semnat parteneriate strategice cu unii dintre cei mai importanti producatori de servere si echipamente wireless din lume.Aceste parteneriate permit companiei dezvoltarea unui nou concept de "afacere la cheie" dedicat investitorilor si antreprenorilor din industria de comunicatii si publicitate.

Minisoft promoveaza conceptul MetroWireless ca o alternativa necorporatista , comunitara pentru retele wireless metropolitane cu acces gratuit la internet. Acest concept are la baza un produs unic denumit "network in a box" ce contine toate elementele necesare dezvoltarii unei retele metropolitane wireless in maximum 48 de ore pentru capacitati de pana la 1000 de utilizatori simultani . Noi suntem promotorii si pionierii conceptului de "internet fara contract , fara facturi , fara obligatii".